Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Ποια είναι η τιμή της προσαρμοσμένης κατεργασίας των πλαστικών εξαρτημάτων CNC?

Χρόνος απελευθέρωσης: 2023-06-14 11:00:42   Hits: 8

in dongguan CNC Εργοστάσιο επεξεργασίας εξαρτημάτων για να κάνει επιχειρήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάθε μέρα θα έρθει σε επαφή με όλα τα είδη των αναγκών επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC των πελατών, προέρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας, μερικά είναι σε όλο τον κόσμο. Κάθε πελάτης έχει τις δικές του εξατομικευμένες ανάγκες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ανησυχούν περισσότερο για την τιμή της υπηρεσίας της προσαρμογής επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC, δηλαδή το τέλος υπηρεσίας της επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC. Στην πραγματικότητα, η τιμή δεν είναι η πιο κρίσιμη, το συνολικό επίπεδο εξυπηρέτησης της επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC είναι η πιο κρίσιμη.




some πριν, ένας πελάτης από τον Shenzhen ήρθε σε επαφή με το εργοστάσιο επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC, αναζητώνταςcnc εξαρτήματα προσαρμογής"στο διαδίκτυο. Έχουν πλαστικά εξαρτήματα CNC που επεξεργάζονται προσαρμοσμένο προϊόν που πρέπει να γίνει, κυρίως για να ελεγχθεί εάν ο σχεδιασμός του προϊόντος είναι λογικός. Στην πρώιμη επικοινωνία, ο κ. Chen θέλει να μάθει πόσο κοστίζει η προσαρμογή των πλαστικών εξαρτημάτων CNC."




a πελάτης που ανησυχεί για την τιμή στην αρχή της έρευνας γενικά δεν γνωρίζει πολλά για τη βιομηχανία επεξεργασίας εξαρτημάτων του CNC. Στη βιομηχανία προσαρμογής των εξαρτημάτων CNC, η αξιολόγηση του κόστους της επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC πρέπει να παρέχει 3D σχέδια του προϊόντος, καθώς και τις απαιτήσεις παραγωγής των τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων των υλικών, των μεθόδων επεξεργασίας, των ποσοτήτων και των διαδικασιών επιφάνειας κλπ. Εάν υπάρχουν ορισμένες ειδικές απαιτήσεις, είναι απαραίτητο να εξηγηθεί με σαφήνεια με το εργοστάσιο επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC και το κόστος θα αξιολογηθεί σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες.




if Δεν μπορείτε να παράσχετε 3D σχέδια προϊόντων επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC, είναι δύσκολο για τα εργοστάσια επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC να αξιολογήσει την τιμή της προσαρμογής επεξεργασίας των πλαστικών εξαρτημάτων CNC. Έχουμε επίσης συναντήσει πολλούς πελάτες, δεν υπάρχουν προσαρμοσμένα σχέδια επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC, ακόμη και το προϊόν δεν έχει φυσικό. Τέτοιες έρευνες πελατών δεν μπορούν να αξιολογήσουν την τιμή, το εργοστάσιο επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC δεν μπορεί να το κάνει, πρέπει να έχει σχέδια 3D ή 2D σχέδια, εάν υπάρχει ένα προϊόν μπορεί να σχεδιαστεί ανάλογα με την εμφάνιση των εξαρτημάτων CNC επεξεργασίας προσαρμοσμένα 3D σχέδια.


Σχετικά νέα

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.