Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Οι τεχνικές δυσκολίες της επεξεργασίας εξαρτημάτων ακριβείας τόρνου

Χρόνος απελευθέρωσης: 2023-06-14 10:53:37   Hits: 11

lathe είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία στη βιομηχανική παραγωγή, μπορεί να μειώσει τις πρώτες ύλες, τη λείανση, τη διάτρηση και άλλη επεξεργασία, για να παράγει μια ποικιλία εξαρτημάτων ακρίβειας, για την ανάπτυξη της σύγχρονης βιομηχανίας παρέχει ισχυρή υποστήριξη. Ωστόσο, τα εξαρτήματα ακρίβειας μηχανικής κατεργασίας στους τόρνους δεν είναι εύκολα και πρέπει να ξεπεραστούν πολλές τεχνικές δυσκολίες.


the Επιλογή και προετοιμασία υλικών σχετίζεται άμεσα με το κόστος της επαναλαμβανόμενης επεξεργασίας και της σταθερότητας της ποιότητας. Η εργασία που απαιτείται για την κατεργασία του τόρνου είναι σύμφωνη με τη φύση του υλικού και η επιλογή παραμέτρων όπως το πάχος, το μήκος, το πλάτος και η σκληρότητα είναι πολύ σημαντικές. Κατά την επιλογή υλικών, είναι επίσης απαραίτητο να εξεταστεί η σταθερότητα του υλικού, η ομοιομορφία σκληρότητας, η δύναμη κοπής και το συνολικό κόστος του υλικού. Απαιτεί ακριβή έλεγχο του μεγέθους και της ακρίβειας επεξεργασίας. Ο έλεγχος της ακρίβειας εξαρτάται όχι μόνο από την ακρίβεια του μηχανικού εργαλείου, αλλά και από την κατεργασία του εργαλείου, τη δύναμη σύσφιξης του εξοπλισμού, την ευθυγράμμιση της ράβδου και του εργαλείου. Ταυτόχρονα, είναι επίσης απαραίτητο να δοθεί προσοχή στον έλεγχο της κατεύθυνσης, όπως η στρογγυλότητα της κυλινδρικής επιφάνειας και η επιπεδότητα του επιπέδου, όπου101; Το σφάλμα διαδραματίζει βασικό ρόλο στην παρατήρηση και την ταχύτητα απόκρισης των αξονικών κυλίνδρων, των οργάνων ακριβείας, των εκκέντρων, κλπ. Για να επιλέξετε τον τύπο και το υλικό του εργαλείου με τα χαρακτηριστικά του υλικού. Η ταχύτητα κοπής, η γωνία κοπής, το βάθος κοπής, η ακρίβεια των πειράματος κοπής, η προσφορά σκληρότητας υλικού και άλλοι παράγοντες πρέπει να ελέγχονται με ακρίβεια για να επιτευχθούν τα ιδανικά αποτελέσματα επεξεργασίας. Σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλές πτυχές, όπως η περιοχή επαφής μεταξύ του εργαλείου και του υλικού, του ελέγχου θερμοκρασίας, της απομάκρυνσης των τσιπ και της χρήσης του λίπανσης του υγρού. Για τη μέτρηση της ποιότητας των προϊόντων και είναι πιο σημαντικό για ορισμένα προϊόντα υψηλής

precision. Για τον έλεγχο της τραχύτητας της επιφάνειας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διαδικασία κατεργασίας του τόρνου. Ο βαθμός φθοράς του εργαλείου, η σκληρότητα του υλικού, το βάθος της γεώτρησης, η ταχύτητα επεξεργασίας και το υγρό λίπανσης πρέπει να ελέγχονται. Είναι απαραίτητο να περάσετε από κάποια απαραίτητη έρευνα διεργασιών, όπως η ανάλυση ιδιοκτησίας των υλικών, η ανάλυση της επεξεργασίας, η επιλογή εργαλείων και φωτιστικών. Ταυτόχρονα, είναι επίσης απαραίτητο να μελετηθεί η ποσότητα επέκτασης του εργαλείου, η ποσότητα κοπής, η παραμόρφωση της ράβδου και της θερμοκρασίας της επιφάνειας κλπ., Για να επιβεβαιωθεί το πείραμα και να βρεθεί το καλύτερο σχέδιο επεξεργασίας. Η ευαισθησία της διαδικασίας καθορίζει επίσης το επίπεδο του πειραματιστή. Συνοψίζοντας, η επεξεργασία εξαρτημάτων ακριβείας πρέπει να αντιμετωπίσει πολλές τεχνικές δυσκολίες και την ανάγκη για ολοκληρωμένη εξέταση και έλεγχο, προκειμένου να αποκτηθούν υψηλά προϊόντα εξαρτημάτων ακριβείας. Για το σκοπό αυτό, οι επεξεργαστές πρέπει να έχουν ένα σταθερό θεμέλιο και ένα ευρύ φάσμα γνώσης, με ένα ευρύ φάσμα πρακτικής εμπειρίας, προκειμένου να γίνει αυτή η δουλειά.



Σχετικά νέα

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.