Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Τα αξεσουάρ επεξεργασίας υλικού χρησιμοποιούνται περισσότερο σε ποια μηχανήματα?

Χρόνος απελευθέρωσης: 2023-06-14 10:56:02   Hits: 11

hardware Επεξεργασία αξεσουάρ χρησιμοποιούνται περισσότερο σε ποια μηχανήματα;


hardware επεξεργασία αξεσουάρ είναι όλο και περισσότερο, σε πολλά μηχανήματα, πολλοί κατασκευαστές επεξεργασίας μπορούν να εφαρμοστούν σε περισσότερα , παρόμοιοι με τους γερανούς, ή τα περονοφόρα ανυψωτικά ή γερανοί, ή μερικές από τις χρυσές κλειδαριές στη ζωή, τα κλειδιά, τα τμήματα συντήρησης ατμομηχανής, αυτά τα AH, μπορούν να εφαρμοστούν, αυτό είναι ένα σημείο, τώρα οι προδιαγραφές της επεξεργασίας υλικού και τα υλικά επεξεργασίας είναι Διαφορετικά, το μέγεθος της επεξεργασίας είναι επίσης διαφορετικό ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. N(1) Κατά το σχεδιασμό του δομικού σχήματος των τμημάτων, χρησιμοποιούνται η εμφάνιση και ο συνδυασμός της σύνθετης και λογικής δομής και ο αριθμός των επιφανειών επεξεργασίας και η περιοχή επεξεργασίας ελαχιστοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο.




(2) Επιλέξτε μια λογική μέθοδο παρασκευής κενού στην κατασκευή μηχανών, η οποία μπορεί έμμεσα Εφαρμόστε προφίλ, χύτευση, σφυρηλάτηση, σφράγιση και συγκόλληση. Η επιλογή του κενού σχετίζεται με τις λεπτομερείς τεχνικές συνθήκες των καταναλωτών και γενικά εξαρτάται από την παρτίδα κατανάλωσης, τη λειτουργία δεδομένων και την ικανότητα επεξεργασίας.




(3) Οι απαιτήσεις της συνάρτησης σχηματισμού μεταλλικής σφράγισης, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόοδος της παραμόρφωσης σφράγισης και της ποιότητας των εξαρτημάτων, τα δεδομένα πρέπει να έχουν καλή πλαστικότητα, μικρή απόδοση Αναλογία, συντελεστής κατευθυντικότητας πάχους μεγάλου πάχους πλάκας, συντελεστή μικρής πλάκας τρεις

dimensional evertive recivercy και μικρή αναλογία της αντοχής απόδοσης και του ελαστικού μέτρου των δεδομένων. Η διαδικασία διαχωρισμού δεν απαιτεί δεδομένα με μεγάλη πλαστικότητα, αλλά δεδομένα με συγκεκριμένη πλαστικότητα.




(4) Κανόνες για την κατάλληλη ακρίβεια κατασκευής και τραχύτητα της επιφάνειας. Το κόστος των μερών σφράγισης μετάλλων θα προστεθεί με την πρόοδο της ακρίβειας, ειδικά στην περίπτωση της υψηλής ακρίβειας, αυτή η προσθήκη είναι εξαιρετικά προφανής. Επομένως, η υψηλή ακρίβεια δεν πρέπει να επιδιώκεται χωρίς επαρκή στοιχεία. Κατά τον ίδιο τρόπο, η τραχύτητα της επιφάνειας των μεταλλικών εξαρτημάτων σφράγισης θα πρέπει επίσης να βασίζεται στις πρακτικές ανάγκες της εμφάνισης για να προβεί σε κατάλληλους κανόνες.

-


Σχετικά νέα

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.